Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Το ρήμα προσκυνώ ετυμολογείται εκ της προθέσεως προς και του κυνώ ,τούτο παρά το κύω , ετυμολογία που μας παραπέμπει στον κύνα [σκύλο]και την γνωστή δουλική συμπεριφορά του .
Σημειωτέον ,οτι ο κύων δεν είναι αφιερωμένος ως ζώο ιερό σε κανέναν από τους ολύμπιους θεούς αλλά σχετιζόταν με την χθόνια Εκάτη συνεπώς οι ολύμπιοι απεχθανόταν κάθε κυνική και δουλική συμπεριφορά.
ο θεός ο οποίος δεν μας αποκαλύπτει το όνομα του και ο οποίος δια των επί της γης εκπροσωπών του κηρύσσει και απαιτεί δουλικότητα και δουλοποίηση και χωρίς να ρωτήσει κανέναν τον ονομάζει δούλο του δεν είναι καν ουράνιος ποσό ούτε ολύμπιος και πρέπει να αναζητηθεί αλλού η προέλευση του.
Οι ολύμπιοι απαιτούν απο τον άνθρωπο, αυτό που μονο η ελληνική γλώσσα, η γλώσσα των θεών διασώζει ως έννοια να είναι ο άνθρωπος άνθρωπος δηλαδή να θρώσκει προς τα άνω και όχι προς τα κάτω .
Δυστυχώς οι συνθήκες που βίαια επεβλήθησαν από τον 5 αι και μετά στα πλαίσια μιας παγκοσμιοποιήσεως θρησκευτικού τύπου, μετέτρεψαν τον άνθρωπο σε κάθρωπο είναι και ήρθε η ώρα να ξαναβρεί ο άνθρωπος την ουράνια του καταγωγή και να ξαναγίνει γόνος και γένος των θεών των πραγματικών θεών αυτών των Ελλήνων ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ Έλληνες ήρθε η στιγμή να ανάψουμε και παλι την δάδα

2 σχόλια:

  1. Ένας σκύλος δεν είναι δούλος, αλλά πιστός σε αυτόν που τον αγαπά... Δεν είναι λίγα τα περιστατικά όπου ο σκύλος δαγκώνει τον ιδιοκτήτη του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΚΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΞΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΙΕΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ Η ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή