Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012



ΛΥΚΟΣ Ή ΠΡΟΒΑΤΟ;

ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΛΥΚΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΛΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΝΕ ΟΤΙ ΛΥΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ ΖΩΑ, ΕΔΩ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ. ΛΥΚΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΑΜΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΝΑ ΚΟΛΑΡΟ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΑΒΟΥΛΟΣ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΕΙ Ο ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΒΕΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΑΡ' ΟΛ' ΑΥΤΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΜΕΞΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΝΕΥΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΔΙΣΤΑΓΜΟ...!!!

ΕΔΩ ΛΙΠΟΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:
ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ; ΛΥΚΟΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ Ή ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗ;


ΕΓΩ ΔΗΛΩΝΩ ΛΥΚΟΣ, ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΛΥΚΑΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

1 σχόλιο:

  1. ο νεοελληνας ειναι προβατο επι σφαγγεις ετσι τον ηθελε η θρησκεια του ραγιαδισμου ετσι των καντεντισαν οι ιερεις της αγαπης του κυριου και ετσι των θελει και η νεα ταξη πραγματων τωρα το αν γινουμε λυκοι οι το αν παραμεινουμε προβατα ειναι μια αποφασει η οποια ειναι οχι απλος σοβαρη αλλα ειναι αυτη που θα μας αλλαξει την ζωη μας μια για παντα.
    Τα παντα για να γινουν θελουν και το αναλογο τιμημα ετσι και αυτο στους καιρους που ζουμε και τωρα που η πατριδα μας ειναι ετοιμη να καταρευση εχει αναγκη οχι μονο απο λυκους αλλα και απο λιονταρια ειναι η στιγμη να ξαναγινουμε τα παντα για την σωτηρια της πατριδας μας νυν υπερ παντων ο αγων και υπερ ανω ολων η πατρις

    ΑπάντησηΔιαγραφή